DATA CENTER

CEL MAI ÎNALT NIVEL DE SECURITATE A DATELOR

UPTIME

Centru de date ce dispune de facilităţi tehnice moderne prin care este implementată redundanţa tuturor elementelor cheie ce contribuie la asigurarea neîntreruptă a serverelor noastre sau ale celor colocate.

CONECTIVITATE LA INTERNET

Informatiile sunt accesibile din orice colt al lumii. Data centerul beneficiază de peering-uri directe cu provideri Tier 1 având conexiuni de 40G şi numeroase conexiuni de 10G şi 1G.

PROTECȚIE DDOS

Propriul sistem de mitigare a atacurilor informatice ce asigură continuitatea activităţilor, fiind un serviciu de detectare şi curăţare a traficului rău intenţionat, fără a obstrucţiona traficul normal.

CONECTIVITATE LA NIVEL DE DATA CENTER

Informaţiile găzduite pe serverele din centrul nostru de date sunt instant accesibile din orice colţ al lumii datorită conexiunilor upstream realizate în Frankfurt şi Bucureşti prin intermediul celor mai prestigioşi provideri din întreaga lume:

Cogent - 40G
Level3 - 40G
TeliaSonera - 10G
Tinet Spa - 10G

Conexiunile la nivel metropolitan sunt de asemenea realizate cu ajutorul celor mai mari provideri din România, acest lucru însemnând că informaţiile site-urile tale vor fi vizualizate în cel mai scurt timp. Menţinem colaborări cu:

NAV - 100G
GTS - 10G
Balcan-IX - 10G
RDS - 10G
UPC - 10G
TELEKOM - 10G
RONIX - 10G
GTS 2 - 10G

SECURITATE

Sistemul de control access biometric (scanare amprenta facială, fingerprint, şi cod) asigură un nivel înalt de securitate. Sistem de monitorizare video(camere IP 6mp) cu circuit intern ce monitorizează interiorul şi exteriorul.

ECHIPAMENTE

Infrastructură integral Cisco

Servere Intel, Dell, HP, Supermicro

UPS-uri APC de 120kVA

PDU (Power Ditribution Unit) Dell

Generatoare diesel Kipor

Sistem profesional antiseismic

Sisteme de răcire HVAC Daikin

UPS ŞI GENERATOR

Alimentarea cu energie de 380VAC, 230VAC, 48VDC. Fiecare serviciu este dotat cu sisteme Uninterruptible Power Supply (alimentare neîntreruptă cu energie - UPS N+1) şi cu generatoare diesel standby.

BENEFICII

Acces în Data Center oricând

Protecţie DDoS/DOS hardware

Monitorizare a serviciilor 24x7x365

Suport tehnic 24x7x365

Suport Remote Hands

Stop/start/reboot server

KVM-over-IP (Conform TOS)

CLIMATIZARE

Echipamentele tale vor beneficia de condiţii optime operaţionale şi vor oferi performanţe de top. Sisteme de climatizare şi ventilaţie de 445kW configurate în redundanţă N+1.

MEDIUL DE FUNCŢIONARE

Alimentare trifazică

Climatizare redundantă N+1

Detecţie şi stingere incendiu

Senzori de temperatură şi umiditate

Senzori de prezenţă a apei

2 sesiuni active BGP per provider

2 conexiuni fizice cu fiecare provider

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

CARE SUNT AVANTAJELE UNUI SERVER COLOCAT?

Nu trebuie să investeşti în soluţii de climatizare redundantă, în UPS-uri profesionale şi generatoare diesel. Îţi punem la dispoziţie accesul la internet fără să fie nevoie să negociezi cu diverşi provideri. Ai acces la serverul tău oricând pentru depanare, upgrade-uri etc…

CE TREBUIE SĂ FAC ÎNAINTE DE A ADUCE ECHIPAMENTUL?

Este important ca înainte de a aduce echipamentul să îţi instalezi pe el sistemul de operare pentru a te putea conecta remote pe el. De asemenea recomandăm să îţi configurezi setările IP înainte de a-l aduce. Aceste detalii îţi vor fi furnizate de colegii noştri de la departamentul tehnic. În acest fel, dacă nu vor exista complicaţii, întreaga instalare va presupune doar alimentarea serverului şi conectarea lui în switch.

TREBUIE SĂ SEMNEZ CEVA CÂND ADUC ECHIPAMENTUL?

Da, în momentul în care laşi serverul în custodia noastră pe lângă contractul de furnizare servicii de data center se va semna şi un proces verbal în două exemplare din care unul va rămâne la noi şi unul la ţine. Acesta va cuprinde informaţii detaliate despre echipamentul respectiv şi caracteristicile tehnice ale acestuia.

DE CE NU POT PRIMI MAI MULT DE 8 ADRESE IP?

Pentru că, în general, este suficient un IP iar uneori un al doilea pentru (falsa) redundanţă a nameserver-elor în cazul în care le găzduieşti pe serverul tău. Este un fapt cunoscut că sunt mulţi spammeri care închiriază servere dedicate cu clase mari de IP-uri. Această politică de limitare nu are alt rol decât să facă oferta noastră de servere dedicate dezavantajoasă pentru aceşti potenţiali clienţi. Dacă ai o justificare solidă pentru un număr mai mare de 8 IP-uri te rugăm să ne contactezi şi vom încerca să găsim o soluţie.

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER