Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații: aici
ACCEPT
IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
BLOG Afiliere
GĂZDUIRE WEB
POWERED BY IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
WEB HOSTING Găzduire Web Reseller Găzduire
Găzduire Web

Găzduire web în cloud

Evoluție continuă cu cel mai rapid, sigur, fiabil și stabil serviciu de găzduire web din România.

99,9% timp de funcționare — garantat * *
Nu rata nici un client potențial de pe site-ul tău atunci când ai garanția noastră de funcționare a serviciului — uptime minim.
Servere optimizate, cu până la 80% mai rapide.
Folosim cele mai performante servere în cloud pentru a oferi cea mai bună stabilitate și performanță maximă pentru găzduire website.
Certificat SSL inclus pentru toate site-urile găzduite la noi.
Vezi pachete
Experții noștri în găzduire web sunt bucuroși să te ajute!
Call Center +40 (31) 228-77-77
5 din 5 stele pe baza a 2347 de recenzii în 2023.
Vezi pachete

Hosting rapid, sigur și fiabil

Stabilitate și performanță

CloudLinux este un sistem de operare, conceput special pentru a îmbunătăți stabilitatea și securitatea serverului. Acesta are la bază o tehnologie de virtualizare care permite setarea și izolarea resurselor fiecărui cont de găzduire web.

Softaculous este o aplicație cu care se poate instala, în doar câteva secunde, orice platformă dorită, de exemplu: WordPress, Joomla, Magento, Prestashop și multe altele.

Backup zilnic cu retenţie la 10 zile. La noi toate datele sunt în deplină siguranţă datorită soluţiei profesionale de backup pe care o folosim. Pentru că ne dorim ca serverele noastre dar și conturile de găzduire să fie protejate, vom aplica această soluție conform termeni și condiții.

Protecție SPAM. Prin intermediul unor sisteme inteligente încercăm ca fiecare căsuță de email găzduită să fie mereu curată. Email-urile nesolicitate pot fi depistate și oprite la timp prin intermediul unor filtre bine definite.

Găzduire web în cloud. Găzduirea unui site este oferită pe infrastructură proprie în cloud. Prin această soluţie asigurăm stabilitate şi performanţă maximă alocând resurse garantate fiecărui cont de găzduire web.

Suport profesional. Suntem pasionaţi şi dornici să asigurăm un suport de cea mai bună calitate. Orice apel către departamentul de suport este tratat cu maximă seriozitate. Apelează cu încredere atunci când ai nelămuriri sau dacă întâmpini probleme.

Trecerea la un alt nivel

WordPress hosting

Excelent dacă se dorește performanţă pentru site-ul wordpress fără a administra propriului server dedicat sau VPS. Folosind un pachet de găzduire web cu storage SSD, încărcarea şi afişarea site-ului wordpress vor fi instante chiar şi în vârfurile de trafic.

ALEG WORDPRESS

Mai multă putere

Când se dorește performanță de top pentru aplicațiile online și o izolare completă de ceilalți clienți, cea mai bună soluție este trecerea la un alt nivel. În funcție de necesități se poate alege un server VPS sau mult mai superior, un server dedicat performant.

SERVERE DEDICATE

Fii întotdeauna în față

Încarcare rapidă

Viteză superioară prin garantarea CPU și RAM dedicat. Resurse pentru procesare și memorie care conduc la accesarea unui website într-un mod foarte rapid.

cPanel pentru găzduire web

cPanel este cel mai utilizat şi avansat panou de control ce a devenit de foarte mulţi ani un standard pentru găzduire web. Funcţiile sale permit un nivel de control avansat asupra site-ului, nefiind necesar un nivel ridicat de cunostințe tehnice.

Certificat SSL inclus

În plus, pe lânga gradul ridicat de securitate la nivel de server, pentru mai multă siguranță în ceea ce privește accesarea și procesarea în siguranță a datelor, fiecare cont de găzduire web include și un certificat SSL.

Găzduire Web pentru orice platformă

Termeni și Condiții

Întrebări frecvente

Am comandat un pachet de găzduire web pentru un domeniu nou, ce fac mai departe?

Dacă nu au fost modificate nameserver-ele definite implicit (ns1.server.ro şi ns2.server.ro) atunci tot ce mai rămâne de făcut este instalarea site-ul, crearea adreselor de email etc. Detaliile pot fi găsite în email-ul de confirmare a activării serviciului.

Am comandat un pachet de găzduire pentru un domeniu existent, ce fac mai departe?

În cazul în care site-ul este găzduit la fostul provider pe un server care rulează cPanel, contactează-ne pe email sau telefonic pentru a discuta cu colegii noştri posibilitatea de a importa automat tot conţinutul existent de la vechiul provider.

Pot face backup?

Da, din contul cPanel, secţiunea Backups. Nu recomandăm folosirea frecventă a acestei opțiuni întrucât generează o încărcare foarte mare pe server şi oricum nu este necesară decât în situaţii excepţionale, întrucât site-ul este protejat în cazul defectării nodului de către sistemul nostru avansat de backup.

Se oferă statistici ale site-ului?

Există soluţii de analiză a traficului, însă de departe cea mai bună raportare este oferită gratuit de serviciul Google Analytics. Acesta oferă informaţii cu mult mai interesante decât statisticile simple oferite de aplicațiie cPanel.

Nu mă descurc să instalez site-ul, voi primi ajutor?

Serviciile de găzduire web sunt unmanaged. Asta înseamnă că punem la dispoziţie infrastructura necesară pentru ca aplicaţia folosită pe site să funcţioneze (suportul hardware şi conectivitatea la Internet), împreună cu tools-uri populare de administrare, ex. cPanel, care permit unui utilizator fără prea multă experienţă tehnică să îşi creeze şi să îşi administreze singur un cont de FTP, un cont de email, o bază date etc. Sigur că, în măsura în care timpul ne-o va permite, te vom ajuta cu mare plăcere dacă vei avea întrebări pertinente, însă nu te putem ajuta dacă ne întrebi cum se instalează WordPress sau ce este acela FTP.

Email-urile ajung în spam, ce este de facut?

Dacă am şti ce e de făcut pentru ca fiecare email să ajungă în Inbox-ul destinatarului am fi miliardari în EURO, însă nimeni nu cunoaşte reţeta perfectă. Încercăm să oferim un ajutor minim pentru a mari şansele ca mesajele să ajungă în Inbox, cum ar fi IP-ul dedicat pentru fiecare cont de găzduire. Procesul de “whitelisting” este extrem de lung şi restrictiv, de exemplu nu trebuie să: se cumpere liste de email-uri şi să se facă spam sau să se ignore cererile de unsubscribe venite din partea celor care au optat la un moment dat pentru a nu mai primi mail-uri. Recomandăm: activarea DKIM şi SPF din secţiunea Email Authentication a contului cPanel, identificarea metodelor prin care să se facă avertizarea ca destinatarii să dea click pe butonul Not Spam în cazul în care mesajele ajung în folderul Spam.