Înregistrare Domenii
Înregistrează domeniul dorit pentru blogul sau afacerea ta.
Protejăm informațiile personale înlocuindu-le cu informații proxy în directorul public de căutare (WHOIS).
Call Center +40 (31) 228-77-77
Pentru domenii .ro suntem parteneri autorizați RoTLD.
Înregistrează .eu prin registrar validat de EURid.
Cea mai folosită extensie internațională (gTLD).
Recomandat pentru tehnologii dar și în general.
Extensie perfectă pentru proiecte open source.
Pentru cei care doresc să aibă un site informativ.
Cei care ne-au ales au mai multă încredere în noi decât în orice alt furnizor de domenii. Alegând un nume de domeniu înseamnă și dorința de a ținti spre succes, de aceea este necesar ca pașii din viitor să fie făcuți alături de , registrar ce este autorizat de peste 22 de ani.
Accesul la sute de extensii pentru căutarea unui domeniu este posibil în orice moment iar înregistrarea acestuia poate înseamna reprezentarea unei afaceri în mediul online și nu numai.
Echipă specializată de suport, cu experiență desăvârșită pentru înregistrare domenii. Dacă ai nevoie de suport adițional pentru înregistrarea unui domeniu te poți baza pe experiența noastră contactându-ne la numărul de telefon +40 (31) 228-77-77.
Activarea automată a opțiunii de blocare a unui domeniu pentru transfer este concepută pentru asigurarea unui control deplin pentru modificările aduse unui domeniu. În plus există și posibilitatea de reînnoire automată a unui domeniu pentru ca aceasta să rămână tot timpul activ.
Certificarea unui domeniu permite utilizatorilor să vadă că domeniul a fost înregistrat oficial, respectând mărcile înregistrate din țara în care a fost făcută înregistrarea. Pentru certificarea unui domeniu este necesar ca înainte de înregistrare să se ceară doar rezervarea acestuia și un audit din partea WEB.RO privind respectarea mărcilor înregistrate.
Domeniile .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .pro se înregistrează în momentul în care încasăm plata. În cazul plăţilor cu cardul, PayPal sau PaySafeCard, domeniile sunt înregistrate practic în câteva secunde. Domeniile .ro, .com.ro, .org.ro sunt înregistrate de regulă instant.
Presupunem că vrei să înregistrezi un domeniu pe care îl vei găzdui la alt provider. De aceea îţi recomandăm să afli ce nameserver-e trebuiec ataşate domeniului în momentul înregistrării. Aceste informaţii îi pot fi solicitate providerului tău. Dacă vei găzdui domeniul la noi, formularul de comandă are deja precompletate câmpurile pentru nameserver-e cu cele ale noastre: ns1.server.ro şi ns2.server.ro.
Depinde de setările zonei DNS. Ce îţi putem spune cu siguranţă este că, atât în cazul nostru, cât şi în cazul altor provideri care oferă clienţilor lor soluţia cPanel, zona DNS creată implicit permite funcţionarea domeniului cu sau fără WWW în faţă. Dacă alegi să îţi administrezi singur serviciul DNS, trebuie să ştii cum să configurezi corect zona domeniului astfel încât să funcţioneze în ambele moduri.
Pentru .ro şi derivatele sale trebuie să declari fie CNP-ul în cazul în care înregistrarea va fi făcută pe persoană fizică, fie datele fiscale în cazul în care deţinătorul domeniului va fi o persoană juridică. În cazul persoanelor fizice datele deţinătorului afişate în WHOIS sunt păstrate confidenţiale, conform politicii RoTLD. Domeniile .eu nu pot fi deţinute decât de persoane fizice sau juridice cu reşedinţa sau care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Uniunii Europene. Domeniile .pro sunt domenii rezervate strict pentru utilizarea de către societăţi comerciale sau de către profesionişti autorizaţi indiferent de locaţia lor. Persoanele fizice nu pot deţine un domeniu .pro.
Pentru transferul domeniului tău către registrarii cu care avem parteneriate ai nevoie de codul EPP sau codul de autorizare al transferului. De asemenea, înainte de a începe procedura de migrare trebuie să te asiguri că la registrar-ul vechi nu ai activată opţiunea “Registrar Lock”, o măsură adiţională de securitate care poate preveni transferurile neautorizate ale domeniului tău, chiar dacă dintr-un motiv sau altul securitatea codului EPP a fost compromisă.
Pentru .ro şi derivatele sale funcţia de privacy este automat activată în cazul persoanelor fizice şi automat dezactivată pentru persoanele juridice. Nu se poate modifica statutul acestor setări nici la înregistrare, nici ulterior. RoTLD a ales o politică strictă de protejare (sau neprotejare, după caz) a datelor deţinătorilor de domenii. Funcţia Privacy Protection poate fi activată de asemenea şi pentru domeniile .com, .net, .org sau pentru oricare alte extensii ce permit Privacy Protection. De reţinut este că pentru unele domenii internaţionale activarea funcţiei Privacy Protection este contra cost.