Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații: aici
ACCEPT
IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
BLOG Afiliere
GĂZDUIRE WEB
POWERED BY IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
ÎNREGISTRARE DOMENII Înregistrare Domenii Reseller domenii
Totul începe cu un domeniu web!

Înregistrare Domenii

Înregistrează domeniul dorit pentru blogul sau afacerea ta.

Administrare DNS
Îți poți gestiona înregistrările DNS pe infrastructura noastră globală ce este redundantă.
Confidențialitate și protecție
Confidențialitate gratuită * *
Protejăm informațiile personale înlocuindu-le cu informații proxy în directorul public de căutare (WHOIS).
ÎNREGISTRARE
TRANSFER
www.
Experții noștri în găzduire web și domenii sunt bucuroși să te ajute!
Call Center +40 (31) 228-77-77
5 din 5 stele pe baza a 1722 de recenzii în 2023.
Vezi preturi

Pentru domenii .ro suntem parteneri autorizați RoTLD.

 

Înregistrează .eu prin registrar validat de EURid.

 

Cea mai folosită extensie internațională (gTLD).

 

Recomandat pentru tehnologii dar și în general.

 

Extensie perfectă pentru proiecte open source.

 

Pentru cei care doresc să aibă un site informativ.

 

Afacerea ta online începe aici

Facilități și beneficii

Administrare a domeniului simplă. Nu va fi nevoie de abilități tehnice.

Instrumente rapide și simple pentru a gestiona unul sau mai multe domenii, de exemplu redirectarea pe un site existent.

Acces pentru codurile de transfer domeniu dar și posibilitatea de blocare pentru transfer.

Acces la sistemul de capturare domenii .ro prin licitație sau pret fix.

Opțiunea de monitorizare în timp real pentru orice domeniu. În plus, sistemul va trimite și notificări pentru orice schimbare din Whois.

Posibilitatea de a licita domenii premium ce sunt înregistrate și puse spre vanzare de către deținătorii acestora.

Evoluție continuă

Registrar la nivel global

Cei care ne-au ales au mai multă încredere în noi decât în orice alt furnizor de domenii. Alegând un nume de domeniu înseamnă și dorința de a ținti spre succes, de aceea este necesar ca pașii din viitor să fie făcuți alături de web.ro, registrar ce este autorizat de peste 22 de ani.

Extensii de domenii

Accesul la sute de extensii pentru căutarea unui domeniu este posibil în orice moment iar înregistrarea acestuia poate înseamna reprezentarea unei afaceri în mediul online și nu numai.

Suport pentru înregistrare

Echipă specializată de suport, cu experiență desăvârșită pentru înregistrare domenii. Dacă ai nevoie de suport adițional pentru înregistrarea unui domeniu te poți baza pe experiența noastră contactându-ne la numărul de telefon +40 (31) 228-77-77.

Protecție domeniu

Activarea automată a opțiunii de blocare a unui domeniu pentru transfer este concepută pentru asigurarea unui control deplin pentru modificările aduse unui domeniu. În plus există și posibilitatea de reînnoire automată a unui domeniu pentru ca aceasta să rămână tot timpul activ.

Certificare domeniu

Certificarea unui domeniu permite utilizatorilor să vadă că domeniul a fost înregistrat oficial, respectând mărcile înregistrate din țara în care a fost făcută înregistrarea. Pentru certificarea unui domeniu este necesar ca înainte de înregistrare să se ceară doar rezervarea acestuia și un audit din partea WEB.RO privind respectarea mărcilor înregistrate.

www. .ro .com .net

Mai mult ajutor pentru găsirea unui domeniu perfect

Ca un ajutor adițional pentru găsirea domeniilor libere, am implementat anumiți algoritmi în sistemul nostru de căutare domenii, pentru a găsi mai multe extensii disponibile dar și variante de domenii care pot ajuta la alegerea unui nume de domeniu potrivit și la înregistrarea acestuia.

Reseller domenii

Dacă ai mai multe domenii și dorești să simplifici gestionarea acestora, atunci un cont de reseller pentru domenii se va potrivi perfect din punct de vedere administrativ și de cost. În cazul în care ai o afacere, de exemplu, dezvoltare sau web design și dorești să înregistrezi domenii pentru clienții tăi la un preț redus folosind un API central, un cont de reseller domenii este perfect. Contactează-ne pentru detalii.

Noile extensii de domenii sunt acum la promoție!

Prin înregistrarea unui domeniu folosind una dintre extensiile de mai jos, se oferă o reducere de până la 80% în timpul procesului de comandă:
.xyz, .club, .shop, .online, .life, .today, .solutions, .world, .live, .store, .wiki, .red, .blue și altele.

Nou!

Identitatea online poate fi controlată cu un domeniu personal. Acum se poate redirecta domeniul înregistrat către pagină de Facebook, LinkedIn, Twitter sau un site propriu care este online.

* Această opțiune este disponibilă în funcție de registru de domeniu. De exemplu, pentru .com, .net, .org sau .biz această facilitate este posibilă.

Termeni și Condiții

Întrebări frecvente

În cât timp se va înregistra domeniul pe care tocmai l-am comandat?

Domeniile .com, .net, .org, .info, .biz, .eu, .pro se înregistrează în momentul în care încasăm plata. În cazul plăţilor cu cardul, PayPal sau PaySafeCard, domeniile sunt înregistrate practic în câteva secunde. Domeniile .ro, .com.ro, .org.ro sunt înregistrate de regulă instant.

Dacă vreau să cumpăr doar domeniul, fără găzduire cum procedez?

Presupunem că vrei să înregistrezi un domeniu pe care îl vei găzdui la alt provider. De aceea îţi recomandăm să afli ce nameserver-e trebuiec ataşate domeniului în momentul înregistrării. Aceste informaţii îi pot fi solicitate providerului tău. Dacă vei găzdui domeniul la noi, formularul de comandă are deja precompletate câmpurile pentru nameserver-e cu cele ale noastre: ns1.server.ro şi ns2.server.ro.

Domeniul meu va funcţiona şi dacă nu tastez www în faţă?

Depinde de setările zonei DNS. Ce îţi putem spune cu siguranţă este că, atât în cazul nostru, cât şi în cazul altor provideri care oferă clienţilor lor soluţia cPanel, zona DNS creată implicit permite funcţionarea domeniului cu sau fără WWW în faţă. Dacă alegi să îţi administrezi singur serviciul DNS, trebuie să ştii cum să configurezi corect zona domeniului astfel încât să funcţioneze în ambele moduri.

Există vreo restricţie la înregistrarea domeniilor?

Pentru .ro şi derivatele sale trebuie să declari fie CNP-ul în cazul în care înregistrarea va fi făcută pe persoană fizică, fie datele fiscale în cazul în care deţinătorul domeniului va fi o persoană juridică. În cazul persoanelor fizice datele deţinătorului afişate în WHOIS sunt păstrate confidenţiale, conform politicii RoTLD. Domeniile .eu nu pot fi deţinute decât de persoane fizice sau juridice cu reşedinţa sau care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul Uniunii Europene. Domeniile .pro sunt domenii rezervate strict pentru utilizarea de către societăţi comerciale sau de către profesionişti autorizaţi indiferent de locaţia lor. Persoanele fizice nu pot deţine un domeniu .pro.

Dacă vreau să migrez domeniul către voi, care este procedura?

Pentru transferul domeniului tău către registrarii cu care avem parteneriate ai nevoie de codul EPP sau codul de autorizare al transferului. De asemenea, înainte de a începe procedura de migrare trebuie să te asiguri că la registrar-ul vechi nu ai activată opţiunea “Registrar Lock”, o măsură adiţională de securitate care poate preveni transferurile neautorizate ale domeniului tău, chiar dacă dintr-un motiv sau altul securitatea codului EPP a fost compromisă.

Asiguraţi şi servicii de privacy protection?

Pentru .ro şi derivatele sale funcţia de privacy este automat activată în cazul persoanelor fizice şi automat dezactivată pentru persoanele juridice. Nu se poate modifica statutul acestor setări nici la înregistrare, nici ulterior. RoTLD a ales o politică strictă de protejare (sau neprotejare, după caz) a datelor deţinătorilor de domenii. Funcţia Privacy Protection poate fi activată de asemenea şi pentru domeniile .com, .net, .org sau pentru oricare alte extensii ce permit Privacy Protection. De reţinut este că pentru unele domenii internaţionale activarea funcţiei Privacy Protection este contra cost.