Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații: aici
ACCEPT
IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
BLOG Afiliere
GĂZDUIRE WEB
POWERED BY IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
WEB.RO

Bun venit!

Suntem web.ro

by Găzduire web

de servere găzduite
de domenii găzduite
alte servicii vândute
de ani în domeniul IT

Tot ce ai nevoie!

web.ro s-a născut din pasiune și din dorința de a comunica și de a evolua în permanență.
Fie că este vorba de un serviciu de găzduire personal sau corporate dar şi alte servicii dedicate, avem capacitate, experienţă şi flexibilitate pentru a oferi soluţii online perfect adaptate nevoilor fiecăruia.

Experiența

Cu o experiență dovedită de peste 22 de ani pe piața naționala și internațională de servicii IT, continuăm să evoluăm și să ne adaptăm tuturor cerințelor.

Misiune

Misiunea noastră constă în a oferi cele mai bune servicii. Atunci când un client realizează în lumea virtuală ceea ce își propune, pe noi ne motivează succesul acestuia.

Cui ne adresăm

Ne adresăm tuturor celor pentru care esenţialul îl reprezintă soluţiile hardware de înaltă performanţă, disponibilitate sporită, o reţea de Internet rapidă şi stabilă.

Top - servicii de calitate

Garantăm prin SLA disponibilitatea serviciului, timpul necesar pentru rezolvarea incidentelor, şi responsabilitatea financiară pentru non-conformitate.

Parteneri

Suntem recomandați de:

T-Mobile T-Mobile

We feel confident in recommending WEB.RO as a reliable partner, offering adequate assistance. We've found working with WEB.RO easy, fast and efficient, and in a timely manner.

DirectAdmin DirectAdmin

They are our client for years and we have a very nice collaboration. We especially recommend web.ro for the small price it offers in Romania for directadmin licenses.

Cogent Cogent

We had no complaints from any department within our company nor have we had any payment issues, only problem we have with them is we would like more traffic and a higher commit.

NAV NAV

Colaborând ca și parteneri în cadrul aceluiași grup, WEB.RO înseamnă pentru noi o experiență frumoasă. Menținem această colaborare încă din anul 2014 și putem spune că aceștia au o echipă cu evoluție continuă.

onSSL onSSL

Întotdeauna ne răspund la solicitarile noastre cu mesajul "Vă mulțumim pentru încrederea acordată". Dragă WEB.RO, și noi vă mulțumim pentru buna și frumoasa colaborare pe care o avem și de care ne bucurăm.

reseller.ro reseller.ro

Folosim infrastructura WEB.RO pentru aplicații ce au nevoie de stabilitate și securitate maximă. Putem spune foarte transparent că sunt parteneri de încredere și că ne putem baza pe aceștia pentru colaborări de lungă durată.

Ing. Horia Mioșcu - Electrica S.A. Ing. Horia Mioșcu - Electrica S.A.

Sunt foarte mulţumit de promptitudinea oferită în rezolvarea problemelor. Sunt mai ales mulţumit de răbdarea şi flexibilitatea de care au dat dovadă în relaţia cu compania noastră.