Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informații: aici
ACCEPT
IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
BLOG Afiliere
GĂZDUIRE WEB
POWERED BY IX
+40 (31) 228-77-77 office@web.ro
VPS HOSTING VPS Hosting Servere Dedicate
VPS KVM

VPS Hosting

Pentru VPS hosting folosim cele mai rapide și puternice procesoare.

Timp de funcționare garantat de 99,9%.
Găzduire puternică, prin storage cu SSD NVMe.
Asistență specializată în găzduire VPS.
Vezi pachete
Experții noștri în găzduire web sunt bucuroși să te ajute!
Call Center +40 (31) 228-77-77
5 din 5 stele pe baza a 722 de recenzii în 2023.
Vezi pachete

VPS rapid, scalabil și sigur

Garantarea deplină a resurselor

Smart storage SSD
48 x Intel® Optane™ SSD 750GB
Memorie RAM
1.54 TB DDR4
Procesor
Dual Intel® Xeon® E5-2697v4
Conexiune la Internet
4 x 10Gb/s

Avantaje majore, administrare ușoară

Cel mai avansat panou

€18 lunar

Recomandat atunci când se dorește administrare proprie. Se poate alege cPanel, acesta fiind cel mai cunoscut și ușor de utilizat panou de control.

Control absolut

Serviciul VPS hosting este oferit împreună cu un panou de control ce permite funcții precum instalare și reinstalare remote prin consolă html, reboot, statistici, sau TUN/TAP.

Provizionare imediată

Activarea unui server VPS durează în medie un minut. Sistemul de operare se instalează automat dacă se optează pentru OpenVZ și manual dar foarte simplu dacă s-a ales un server VPS pe KVM.

Acces full root

Fiecare dintre noi cunoaște cel mai bine pentru ce va folosi serverul VPS. Din acest motiv serviciul VPS hosting este oferit fără administrare, însă pentru o configurare și un management mai ușor oferim acces full root.

Viteză maximă

Folosim storage SSD pentru o eficiență mai bună a serverelor VPS dar și un plus foarte mare pentru performanță. SSD hosting este o tehnologie revoluţionară pentru livrarea datelor, lansată pentru prima dată pe piaţa din România de către web.ro

Upgrade simplu

Orice proiect demarează cu un minim necesar de resurse iar atunci când acesta se dezvolta oferim posibilitatea de a ajusta resursele disponibile fără inconvenientele migrării pe alt server. Se pot comanda oricând resurse adiționale iar apoi doar cu un restart acestea devin active.

Protecție pentru date

Ştim cât de importante sunt datele stocate, de accea am implementat cea mai bună soluţie de backup, webEnterprise Backup, soluție care protejează datele stocate în ultimele de 10 zile — Restaurarea este contra-cost.

Suport MySQL

Un server VPS este complet atunci când există și un sistem de gestiune a bazei de date, de aceea suportul pentru MySQL este prezent pentru orice server VPS.

Termeni și Condiții

Întrebări frecvente

Cât timp durează activarea unui server VPS?

Activarea are loc în câteva momente după înregistrarea plăţii. Odată activat, vom trimite un email care va conţine toate datele necesare pentru administrarea VPS-ului.

Am cumpărat un VPS, acum ce fac?

Răspunsul simplu ar fi: Instalezi sistemul de operare, serviciile necesare pentru ca site-ul tău să funcţioneze, îţi faci configuraţiile aplicaţiei şi gata. Dacă nu cunoşti detaliile acestor paşi, este foarte probabil să fi cumpărat VPS-ul degeaba. Noi te putem ajuta punctual în măsura în care timpul ne-o permite, dar recunoaştem că este imposibil să ne asumăm promisiunea că putem oferi training unui utilizator începător de la zero până la nivelul la care are o aplicaţie instalată, optimizată şi securizată. Pentru fiecare în parte ne-ar lua săptămâni sau luni.

Câte domenii se pot găzdui pe serverul VPS?

Oricâte se doreste. Limitele sunt cele impuse de resursele hardware şi spaţiul alocat. Se poate găzdui un domeniu, 1000 sau 100.000, dacă nu se depașesc resursele hardware alocate.

Cum se poate trece la un plan superior?

Din contul de client, se selectează serviciul pentru care se dorește upgrade, se va da click pe tab-ul "Acţiuni de management" şi se alege opţiunea "Aplică upgrade sau downgrade pachetului".